Olomoucký klub

Výzva k podpoře Dagmar Navrátilové

12.05.2011 15:41

Vážení přátelé,
 
jelikož se volba na předsedu strany neodvratně blíží, chci Vám touto formou přiblížit postoj, jaký zaujímám k této významné stranické události. Chápu a dovedu si upřímně představit míru Vašeho znechucení nad stávajícími skandály a kauzami, které stranu silně poškozují. Jsou pro všechny členy strany silně demotivující. Nebudeme si nic nalhávat, poměry na naší politické scéně nejsou růžové. Přesto bych i v těchto nepříznivých chvílích rád upozornil, že každá krize je především začátek něčeho nového. Volba předsedy strany je obrovskou příležitostí nastartovat procesy, po kterých již dlouhou dobu voláme a které jsou pro stranu naprosto nezbytné. Prvním krokem na této cestě, by mohla být naše podpora kandidátovi, kterému bez výhrad věříme. Důvěru má především v tom, že bude prosazovat demokratizační procesy ve straně a také nám bude silným partnerem při komunikaci s vedením strany. Proto si Vás dovoluji oslovit a požádat o podporu našeho olomouckého kandidáta Dagmar Navrátilovou v tomto hlasování. Získala 7 nominací a to již má svoji váhu. Uvědomme si, že důvěra musí být oboustranná a nyní je řada především na nás. Myslím si, že nejde o zbytečný krok. Silný kandidát olomouckého kraje pro nás bude oporou, při prosazování našich postojů a požadavků. Je to především šance na změnu a tak ji nepropásněme.
V tomto ohledu je velmi potěšující, že se i jiné kraje hlásí k Dagmar Navrátilové jako ke svému kandidátu. Nezůstaňme jako olomoucký kraj pozadu! Myslím, že existuje reálná možnost velmi dobrého výsledku našeho kandidáta.
 
A to hlavní na závěr. Idea Věcí veřejných je správná a má hluboký smysl! Budu stranu podporovat i nadále, byť to není v těchto dnech jednoduché.
 
S přáním pěkného dne
 
Jiří Kohout
předseda klubu VV Přerov

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.