Olomoucký klub

Tisková zpráva - Dopravní komise

03.01.2011 20:09

TISKOVÁ ZPRÁVA

OLOMOUC, 3. 1. 2011Priority dopravní infrastruktury a vytipování nejdůležitějších dopravních staveb v kraji, které pak budou zahrnuty do plánu výstavby v příštích letech, projednali členové dopravní komise v prvním pracovním dnu nového roku.

Vedením komise, kterou nechal zřídit ministr dopravy Vít Bárta, byla pověřena poslankyně Parlamentu ČR za Věci veřejné Dagmar Navrátilová. Dalšími členy jsou za ministerstvo dopravy David Čermák, zástupci krajského úřadu v čele s náměstkem hejtmana Aloisem Mačákem, za město Olomouc 1. náměstek primátora Ivo Vlach, poslanec za ČSSD Jiří Zemánek, zástupci Ředitelství silnic a dálnic, zastupitel města Přerova Richard Šlechta a předseda Sdružení měst a obcí Jesenicka Lubomír Žmolík.

Jednání pracovní komise proběhlo v poslanecké kanceláři Dagmar Navrátilové. „Je velmi příjemné, že představy kraje i ministerstva o dopravních prioritách jsou podobné, a toto setkání proběhlo v konstruktivním a přátelském duchu“, zhodnotila jednání poslankyně Navrátilová.

Členové pracovní komise se dohodli na další schůzce, která proběhne v druhé polovině února, a jejím cílem by měla být konkretizace dopravních priorit v Olomouckém kraji.

 

Bc. Radek Haviger, asistent poslankyně PČR Dagmar Navrátilové (VV)

Zpět

Vyhledávání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.